Overige activiteiten.

Antwerp Amusement Center biedt nog tal van andere mogelijkheden. Genoeg te doen om een hele dag samen plezier te hebben

Binnenspeeltuin

Met een ballenbad, klimrek, netten, tunnels en rolbalken, beleeft je kind een hele dag speelplezier. Dankzij kinderbeveiliging op de deuren, afgedekte palen en kindvriendelijke netten staat veiligheid steeds voorop! Zelf geniet je van een hapje en een drankje en kom je volledig tot rust. Toch zin in iets actiever? Onze snooker- en pooltafel staan voor je klaar.

Speeltuin inkomticket + 1 frisdrankje:

  • 0 – 4 jaar: 5,5 €/pp
  • 4 – 12 jaar: 7,5 €/pp
  • Toegankelijk van tot maximum 12 jaar
  • Kortingstarief wanneer de kindjes eerst gebowld hebben of de ouders bowlen (2 €)
    (geen drankje inbegrepen)

Ook voor een verjaardagsfeestje ben je bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons om de details te bespreken.

Smarts Darts AR

Ervaar darten zoals je het nog nooit eerder hebt gezien – in adembenemende augmented reality! SMARTS Darts AR is ’s werelds eerste en enige automatisch scorende dartsysteem dat alle doelen en scores direct op het bord zelf projecteert met steal pick flights. Darten zal na deze ervaring niet meer hetzelfde zijn.

Boek nu jouw sessie.

Lunapark

In ons Lunapark ben je urenlang zoet! Neem plaats in de intensiever racer, win een zachte knuffel uit een van de grijpmachines en sla de hoogste score uit de boksbal. Ook met het schietspel ‘kill the zombies’ en een basketring beleef je urenlang spelplezier!

Pool (biljart)

Neem de keu in de hand en geef een sterke acquitstoot op een van onze drie biljarttafels. Elke tafel is voorzien van al het nodige materiaal om jouw biljartspel tot een goed einde te brengen.

Ook de fans van airhockey komen aan hun trekken in onze speelhal.